Φάειthon: Κωδική ονομασία: Παλιννόστηση

Αγαπημένοι/αγαπημένισσες,

σας προσκαλώ στο τελευταίο επίσημο φάειthon της χρονιάς (το τι κάνει ο καθένας σπίτι του είναι δική του υπόθεση). Επίσης θα είναι και το τελευταίο PyThess meetup της χρονιάς (βασικά το τελευταίο φαΐ, αν περιμένετε για το τελευταίο με τις παρουσιάσεις το χάσατε πριν μερικές μέρες).

Επειδή παρά τις καλύτερες προσπάθειές μου, δε μπόρεσα να σας κάνω να συμφωνήσετε στο πού θέλετε να πάμε να φάμε, έριξα ένα κέρμα και το φάειthon θα γίνει στο ελιά λεμόνι στη Βαλαωρίτου την Τετάρτη 20 του μήνα στις 20:00 γιατί μετά θα πάμε στα χωριά μας για τις γιορτές και δε θα ξαναειδωθούμε.

Σε αυτό το φαΐ θα έχουμε και έναν υπέροχο guest star ο οποίος ήταν και στο προηγούμενο φαΐ και μετακόμισε μετά και καλά στο Λονδίνο, αλλά όποτε κάνουμε φάειthon έρχεται όλως τυχαίως, το φίλτατο Θανάση Πολυχρονάκη (ή αλλιώς ■ ■ ■ ■ ■ ■ , όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του από μικρό).

Όπως σε κάθε φάειthon, θα έχουμε και σε αυτό πολλά δώρα με τη μορφή φαγητού. Για να μπείτε στην κλήρωση, μπορείτε να πείτε στο σερβιτόρο τι θέλετε και να τον πληρώσετε, και μπορεί να κερδίσετε αυτό που ζητήσατε! Μια ακόμα παγκόσμια πρωτοπορία του PyThess.

Για τη μεγάλη έκπληξη της βραδιάς, θα έχουμε μαζί μας το μοναδικό ΕΝΤΕΡΠΡΕΝΕΡ, ο οποίος θα φάει μαζί μας και θα μας μιλήσει για το ΕΣΠΑ, τα MVPs και όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του στο WordCamp Athens. Όσο πήγε εκεί θα έρθει κι εδώ.

Αυτά, σας περιμένω την άλλη Τετάρτη 8 η ώρα, να μην ξεχάσω να κλείσω τραπέζι μόνο. Κάντε ρουσουβουπου για να ξέρω για πόσα άτομα να κλείσω.

Φιλιά!

Σταύρος