Φάειthon: Κωδική ονομασία: Ξενιτιά

Κυρίες και κύριοι!

Μετά από μια μακρά περίοδο στην οποία απέφευγα να κάνω Φάειthon μπας και χάσω κάνα κιλό, αποφάσισα να επαναφέρω το θεσμό όταν συνειδητοποίησα ότι είχα βάλει τρία κιλά ανεξαρτήτως, και επειδή σας είδα στο meetup και μου λείψατε ρε ατιμούλικα.

Επειδή κάποιοι από σας μου έκαναν παράπονα ότι δε σας αρέσουν οι τηγανιές και σχάρες γιατί δεν έχουν καλό φαΐ και κάποιοι άλλοι μου έκαναν παράπονα ότι το Ελιά Λεμόνι δεν έχει ποικιλίες, αποφάσισα να βάλω τους αρχηγούς των δύο ομάδων, το Μέλιο και το Θοδωρή, να αναμετρηθούν μέχρι θανάτου ώστε έτσι να αποφασιστεί πού θα γίνει το επόμενο Φάειthon.

Μετά από σκληρή μάχη δεκαπέντε λεπτών, συνειδητοποίησα ότι βαριέμαι να ασχολούμαι και αποφάσισα να κάνω τη συνάντηση όπου θέλω εγώ και εγώ θέλω στο Τηγανιές και Σχάρες γιατί βαριέμαι να πάω μέχρι τα Λαδάδικα απο την Καλαμαριά. Όποιος έχασε να μην κάνει RSVP γιατί θα είναι νεκρός.

Για να μη μακρηγορώ (έτσι γράφεται αυτό; Ή με ύψιλον; Δε μπορώ να αποφασίσω, και το ύψιλον μου φαίνεται σωστό αλλά το ήτα μου φαίνεται λίγο πιο σωστό οπότε θα το γράψω έτσι και άμα διαφωνείτε φέρτε λεξικό στο φαΐ να δούμε), την Παρασκευή και δεκατρείς του μήνα θα πάμε Τηγανιές και Σχάρες για να ταΐσουμε το φίλο Πολυχρονάκη που θα φύγει στα ξένα και θα κάνει χρόνια να ξαναφάει κοψίδι οπότε θα τονε μπουκώσουμε τώρα.

Αυτά, σας περιμένω εκεί. Οχτώ η ώρα, μη μου έρθετε οχτώ και τέταρτο που έρχεστε όλοι και μετά δεν έχει μείνει κόκκαλο και παραπονιέστε ότι γιατί να πληρώσετε αφού δε φάγατε τίποτα, άντε γιατί.