Οικονομοτεχνικά θέματα στην εποχή του COVID-19

Φίλοι και φίλες του WordPress, χαίρετε,

Επιστρέφουμε και πάλι την Πέμπτη,[masked] στις 19:00, με ένα ακόμη Online WordPress Meetup. Αυτή την εβδομάδα η συζήτησή μας θα κινηθεί γύρω από το ακόλουθο θέμα:

“Οικονομοτεχνικά θέματα, που απασχολούν όλους μας αυτό το χρονικό διάστημα και αφορούν στις αποφάσεις που έχουν ληφθεί σε κυβερνητικό επίπεδο για την ενίσχυση της οικονομίας.”

Στην παρέα μας θα είναι ο Φίλιππος Χατζηπεντσίδης (φοροτεχνικός, Epilisis) για να μας δώσει χρήσιμες πληροφορίες και να απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

Η συνάντησή μας αυτή αποτελεί μέρος μίας σειράς από online meetups που ξεκίνησε η Ελληνική Κοινότητα του WordPress, ώστε να δώσει ένα ακόμη βήμα επικοινωνίας στα μέλη της. Τα meetups αυτά έχουν το πλεονέκτημα να μην περιορίζονται γεωγραφικά και θα διοργανώνονται ως κοινή δράση των οργανωτικών ομάδων όλων των πόλεων.

Η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιηθεί είναι το Zoom ενώ το video θα μεταδίδεται ταυτόχρονα live στο YouTube!

Το link για τη σύνδεση στο Zoom θα εμφανίζεται μέσα στην εκάστοτε ανακοίνωση. Η κάθε συνάντηση έχει όριο 100 συμμετέχοντες. Για να συμμετάσχει κάποιος θα πρέπει να έχει ενεργό μικρόφωνο και προαιρετικά κάμερα. Θα υπάρχει διαχειριστής που θα συντονίζει το αίτημα του κάθε μέλους να λάβει το λόγο.

Για το meetup αυτό τα στοιχεία είναι:

– Link: https://us04web.zoom.us/j/823668602?pwd=ZFZrTVVIMXFIKzZnRVVQanRtV3Q5dz09
– Meeting ID:[masked]

Το κάθε online meetup θα μεταδίδεται και ζωντανά από το κανάλι YouTube της κοινότητας (https://www.youtube.com/channel/UCn2JrgFY9lHO85gGTAlfw0A) στα σχόλια του οποίου θα μπορεί κανείς να θέτει ερωτήματα στους συμμετέχοντες.

Σε περίπτωση που χάσατε το προηγούμενο Online Meetup της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress, μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από το κανάλι μας στο YouTube.

Θα χαρούμε να σας έχουμε και πάλι στην παρέα μας για μία ακόμη ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Σας περιμένουμε όλους,
Η ελληνική κοινότητα του WordPress

*** Links κοινότητας
https://wpgreece.org
https://el.wordpress.org/support/
https://twitter.com/wpgreeceorg
https://www.facebook.com/groups/WordPressGreekCommunity
https://speakerdeck.com/wpgr
https://www.youtube.com/channel/UCn2JrgFY9lHO85gGTAlfw0A

*** Κώδικας συμπεριφοράς
Η συμμετοχή σε ένα WordPress meetup διέπεται από τους κανόνες που περιγράφονται στον παρακάτω κώδικα συμπεριφοράς: https://wpgreece.org/%ce%ba%cf%8e%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac%cf%82/. Προσπαθεί με πολλά λόγια να μας πει να είμαστε όλοι καλοί ο ένας απέναντι στον άλλον. 🙂