Κωδική ονομασία: Speculation

Παηθονάδες/παηθονάδισσες,

σας εξαγγέλω διάγγελμα από τη μαγευτική Πτολεμαΐδα (νοτ) για να σας καλέσω στο υπέροχο μιτάπ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή οχτώ Δεκεμβρίου στις οχτώ το βράδυ στο κόχο. Όπως πάντα τις τελευταίες μία φορές, θα έχουμε φυσικά και λάιβ στρίμ εφάμιλλο των καλύτερων ευρωπαϊκών μιτάψ για τους ηρωικούς μετανάστες στο εξωτερικό, να μας βλέπουνε και να θυμούνται τη μαμά πατρίδα και τα παστίτσια που δεν τρώνε πια.

Το μιτάπ αυτό είναι αφιερωμένο στο μασίν λέρνινγκ, και θα έχουμε πολλές παρουσιάσεις-έκπληξη, από εκείνες τις εκπλήξεις που τις ξέρουν όλοι από πριν γιατί θα τις πω τώρα γιατί άμα δεν τις πω δε θα έρθει κανένας στο μιτάπ και τι νόημα θα έχει; Σαν τις γάτες θα είναι.

Η πρώτη παρουσίαση θα γίνει από το πιο πρόσφατο μέλος τις οικογένειας πάηθον, τη δεσποινίδα (κυρία; δεν έχω ιδέα, δέκα λεπτά την ξέρω, δε ρώτησα γκομενικά) Άννη, η οποία θα μας κάνει μια εισαγωγή στο εμέλ και πώς μπορούμε να γράψουμε ένα πρόγραμμα που να μαθαίνει διάφορα πράγματα, όπως κουτσομπολιά για τους γείτονες, και χωρίς να χρειαστεί να πάει εκκλησία.

Η δεύτερη παρουσίαση θα γίνει από τον κύριο (για τον οποίο ξέρω όλα τα γκομενικά ρωτήστε με στο διάλειμμα) εμένα, και θα σας δείξω πώς να φτιάξετε ένα φωνητικό πρόγραμμα που να παίζει με το Άμαζον Έκο και την Αλέξα, και άμα δεν έχετε Άμαζον Έκο και Αλέξα, θα σας δείξω πώς να κάνετε ένα Άμαζον Έκο και Αλέξα με μόνο έναν υπολογιστή, ένα κομμάτι σπάγκο και μία μαστίχα. Δε θα χρειαστείτε καν Άμαζον Λου, αλλά άμα έρθει ο φίλος Μπαριώτης θα βάλω και Λου γιατί του αρέσει και τον ζαχαρώνω για να μου φέρει κανονικό Άμαζον Έκο.

Αυτά από μένα για τώρα, μετά τη λειτουργία θα ακολουθήσει δεξίωση σε κάποιο καφέ της πόλης, όχι κίτρινο ποδήλατο όμως γιατί το βαρέθηκα και όλο είναι δυνατά η μουσική και δε μπορώ να πιώ το χαμομήλι μου γιατί τρέμει το φλιτζανάκι.

Μην ξεχάσετε να φέρετε φίλους και συγγενείς και κανένα πιάτο φαΐ (φαί; όχι καλά το έγραψα στην αρχή) για τους ξενιτεμένους να το δουν και να ζηλέψουν μπας και έρθουν γιατί δε θα μείνει κανένας να έρχεται στα μιτάπ πια.

Άντε φιλιά!

Σταύρος