Κωδική ονομασία: Kiosko

Κυρίες και κύριοι!

Μετά από μια καλοκαιρινή παύση, κατα την οποία όλοι πετύχαμε τους στόχους μας στο να μοιάσουμε στην Όπρα (και στα κιλά και στο μαύρισμα (πίσί πολίς ινκάμινγκ)), έφτασε πλέον η ώρα να σταματήσουμε να τρώμε παιδάκια στον ήλιο και να μαζευτούμε για κάνα μιτάπ (ξέρω πώς μπαίνουν τα διαλυτικά, απλά δεν ήθελα να τα βάλω). Ένα χελιδόνι δε φέρνει την άνοιξη γιατί δεν έχει το κύρος, αλλά ένα PyThess φέρνει το φθινόπωρο με αξιοπιστία.

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μόλις γυρίσω από Βαρκελώνη (αν γυρίσω κιόλας γιατί είναι καλύτερα από κει),  όπου έχω έρθει σαν πρέσβης καλής θέλησης στην εδώ τεχνολογική κοινότητα για να τους απαγάγω μέλη όταν δεν κοιτάνε. Η προσπάθεια πάει καλά, αλλά η Ryan δεν αφήνει να βάλω στο αμπάρι πάνω από δεκαέξι σαραντάκιλες βαλίτσες, οπότε αν δείτε σε αυτό το μιτάπ δεκαέξι νάνους που φαίνονται μπερδεμένοι και δε μιλάνε ελληνικά,  είναι φυσιολογικό και πρέπει να με ευχαριστήσετε.

Επειδή στερεύω από μαλακίες να πω, θα σας συστήσω ΆΜΕΣΑ τις παρουσιάσεις μας:

Η πρώτη παρουσίαση είναι από το φίλτατο φίλο Δρα Αριστοτέλη Κίττα, τον οποίο προσπαθώ εδώ και καιρό να πείσω να σταματήσει να κάνει παρουσιάσεις αλλά δεν τα καταφέρνω. Αυτή τη φορά θα μας δείξει το υπέροχο ασύγχρονο Django channels, που είναι σαν το Node στο ότι όλα είναι ασύγχρονα αλλά δεν είναι σαν το Node στο ότι αν σκάσει κάποιο request σκάνε όλα, καίγονται τα γραφεία της εταιρείας και πεθαίνουν όλοι οι υπάλληλοι.

Η δεύτερη παρουσίαση θα γίνει από τον ειδήμονα Κώστα Μπαριώτη, ο οποίος θα μας δείξει πώς δουλεύει το Serverless στο Amazon Lambda, και θα προσπαθήσει να μας πείσει για το ότι δεν είναι τόσο κακή ιδέα όσο πιστεύουμε όλοι. Ελπίζουμε να τα καταφέρει!

Επίσης, αν είστε ο Αριστοτέλης Κίττας ή ο Κώστας Μπαριώτης, πρέπει να ετοιμάσετε και να παρουσιάσετε την παρουσίαση που λέει η παραπάνω παράγραφος. Ήθελα να σας πάρω τηλέφωνο πιο πριν να σας το πω, αλλά ξέχασα γιατι ΕΙΜΑΙ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (πάρτι εμότζι), οπότε μάι μπαντ, δεν ήθελα να το μάθετε έτσι αλλά ιτ ιζ γουατ ιτ ιζ.

Οπότε, για να ανακεφαλαιώσουμε, Πέμπτη 28 του μήνα (την άλλη δηλαδή) 8 η ώρα σας περιμένω όλους στο Κόχο για να δούμε δύο απίστευτες παρουσιάσεις από δύο στυλοβάτες τις κοινότητας που μπορεί και να μη μου μιλάνε πλέον, θα μάθουμε εκεί.

Μετά την τελετή θα ακολουθήσει δεξίωση στο βασιλικό θέατρο ή κάπου εκεί ξέρω γω, ανάλογα τα κέφια.

Φιλιά!

Σταύρος

Υ.Γ. Στο μιταπ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για τα μέλη του μιταπ που μας άφησαν για πάντα, την Αμαλία και την Αντιγόνη, που μετακόμισαν στη Βαρκελώνη και δε θα γυρίσουν ποτέ στα πάτρια εδάφη (αλλά μην τους το πείτε αυτό, είναι πολύ σκληρό). Another one bites the dust, αλλά τουλάχιστον έχουμε μια δικαιολογία να έρθουμε κι εδώ και ένα χριστιανό να πιούμε έναν καφέ βρε αδερφέ.