Κωδική ονομασία: Ham radio

Φίδες και φίδοι,
επιστρέφουμε για ακόμα μια και μοναδική εμφάνιση μέχρι την επόμενη εμφάνιση, την Παρασκευή 6 Μαρτίου στις 8 το μεσημέρι στο Κόχο, όπως πάντα. Θα είμαστε στο ισόγειο εκτός αν λυπηθούμε τις κοπέλες στο Κόχο και σταματήσουμε επιτέλους να τις βάζουμε να στήνουν/ξεστήνουν όλο το χώρο για μάς συνέχεια παρόλο που έχουν έτοιμο χώρο για παρουσίαση στο υπόγειο αλλά δεν το βλέπω γιατί το υπόγειο μου θυμίζει τότε που κατά λάθος κλείστηκα στο υπόγειο του παππού μου και έχασα τον τελικό GNTM 2018.

Αυτή τη φορά έχουμε δύο παρουσιάσεις, καμία από τις οποίες δε θα παρουσιάζω εγώ γιατί μετά από πέντε χρόνια ήρθε η ώρα να κάνετε κι εσείς καμιά δουλειά και να δείξετε επιτέλους στους υπόλοιπους τι μάθατε γιατί μέχρι τώρα πολύ στο χαλαρό τη βγάλατε μόνο να παρακολουθείτε. (ΕΔΙΤ: Διαβάστε παρακάτω για μια εμφάνιση-έκπληξη γιατί τελικά δεν κρατήθηκα)

Η πρώτη παρουσίαση, με αλφαβητική σειρά, είναι από τον υπέροχο φίλο Ορφέα, και έχει τίτλο “έντεκα πράματα που ήθελα να ήξερα όταν δεν τα ήξερα”, ελπίζω η παρουσίαση να είναι καλύτερη από τον τίτλο γιατί ειλικρινά δεν ξέρω ποιος τα σκέφτεται αυτά. Εδώ είμαστε σοβαρό μιτάπ και κάτι μου λέει ότι δεν το παίρνετε όσο ζεστά θα έπρεπε, μέχρι και χορηγούς κοντέψαμε να έχουμε πριν σταματήσουν να απαντάνε στα 118 email που έστειλα.

Η δεύτερη παρουσίαση, με σειρά ηλικίας, είναι από τον εξίσου συναρπαστικό φίλο Άλεξ, ο οποίος αν θυμάστε ήταν το πρώτο μέρος του δυναμικού δίδυμου που παρουσίασε στο προηγούμενο μιτάπ, τον βρήκα πρόθυμο και τον έχωσα να παρουσιάζει κάθε φορά οπότε συνηθίστε τον γιατί θα είναι εδώ για καιρό. Η παρουσίασή του έχει τίτλο “Having fun with with”, άλλος ένας εξυπνάκιας που μου έστειλε μισό τίτλο γιατί μου τους στέλνουν στο τουίτερ και φτάνουν το όριο και λένε δε γαμείς, πού να στέλνω δεύτερο τουιτ τώρα. Δεν ξέρει κανείς με τι έχει να κάνει η παρουσίαση, ελάτε να μάθουμε μαζί τι είναι αυτό με το οποίο υποτίθεται ότι θα περάσουμε καλά, αν είναι κάτι πονηρό θα ακυρωθεί η παρουσίαση.

Εκτάκτως αυτή τη φορά θα έχουμε και ΤΡΙΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ γιατί έκανα ένα σούπερ πράμα και θέλω να το πω σε κάποιον αλλά όλοι οι φίλοι μου τα βαριούνται αυτά οπότε θα την πληρώσετε εσείς τη νύφη, θα σας δείξω πόσο καλύτερος γίνεται ο κώδικας με generators και pydash, functional style. Κρατηθείτε.

Όπως πάντα, μετά το μιταπ θα ακολουθήσει δεξίωση σε κάποιο καφεποτείο της πόλης, και μετά χαλαρό φαΐ ή στριπτιτζάδικο (και επειδή είμαστε προοδευτικό μιτάπ που θέλει να ενθαρρύνει τις γυναίκες να συμμετέχουν, θα έχει και άντρες με εκείνα τα μικρά βρακάκια-κουμπαράδες που βάζεις λεφτά μέσα για να πάνε φροντιστήριο γιατί έχουν κοπεί τρεις φορές στο διαφορικό λογισμό 2 γιατί ο καθηγητής εκείνος είναι φασίστας).

Αυτά λοιπόν, σας περιμένω όλους τη μέρα και την ώρα που είπαμε, ως συνήθως μην αργήσετε γιατί δεν ανέχομαι αργοπορίες όταν τις κάνει κάποιος άλλος εκτός από μένα.

Φιδάκια!
Σταύρος