Κωδική ονομασία: DevItUp

Φίδοι και φίδες, μετά από μακρά απουσία στην οποία βαριόμουνα να κανονίσω μιτάπ γιατί με έπιασε μια σπαρίλα άλλο πράμα, επέστρεψα δριμύτερος και με ανανεωμένη όρεξη για μιταπ τα οποία με ψιλοαναγκάζουν να διοργανώσω!

Χάρη στα παιδιά του DevIt, θα συναντηθούμε και πάλι όλοι μαζί για να πούμε τα νέα μας, ιστορίες από το στρατό και να διαβάσουμε τα ζώδιά μας. Επίσης, θα κάνουμε και παρουσιάσεις για πράματα.

Αυτό το μιτάπ θα γίνει στα πλαίσια του DevIt week, στο οποίο θα δείξουμε ποιοι είμαστε μπας και έρθει κανένας καινούριος γιατί με το ρυθμό που χάνουμε κόσμο, σε λίγο θα χρωστάμε και άτομα. Χωρίς περαιτέρω (έτσι γράφεται; ποτέ δεν το θυμάμαι) καθηστέρυση (χαχα το πχιάσατε ε), το πρόγραμμα παρουσιάσεων:

18:30-19-15: Μια ομιλία για μπλόκτσέην, είναι σόου θρι μάνθς αγκό το μπόκτσεην αλλά θα την κάνουμε, τι να γίνει, αφού δεν έχουμε εμέλ.

19:15-20:00: Νοδε.ξσ τοκ. Τα άτομα που λατρεύουμε να μισούμε θα μας πουν τι είναι νέο στο χώρο του νοδε.ξσ κι εμείς θα τους πούμε ότι το ντζάνγκο το είχε από το 2004 και μπορείς να κάνεις και εμέλ αμα θες και έχει και τσούπιτερ νόουτμπουκς.

20:15-21:00: Το δικό μας το τοκ, και η στιγμή που θα εμφανιστώ εγώ γιατί δουλεύω μέχρι τις οχτώ δεν είμαι σαν εσάς που μεσημέρι τελειώνετε και μετά πίνετε φραπέδες και κάνετε μιτάπ είμαι σοβαρός άθρωπος. Η ομιλία θα έχει θέμα το Flask, ξέχασα να σας το πω, και θα μας δείξει πώς να φτιάξουμε ένα REST API με το Flask και πώς να δουλεύουμε με task queues με το Celery. Είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς δουλεύουν όλα αυτά τα μέρη μαζί.

21:00: Πιτσόμπυρα.

Όποτε τελειώσουν τα πιτσόμπυρα – 02:00: Ποτά PyThess, γιατί έτσι μας αρέσει.

Επίσης θα κληρώσουμε και X εισιτήρια DevIt (X ∈ ℕ) , εγώ ελπίζω να το κερδίσω.

Το μιτάπ θα γίνει στο ΟΚΘες γιατί θα είμαστε πολλοί, σας περιμένω όλους και ελπίζω να μην απογοητευτώ. Τα λέμε εκεί!

Φιλιά!
Σταύρος