Κωδική ονομασία: Πάλι DEVit

Φίδες και φίδοι, σας προσκαλούμε για ακόμα μια φορά να γεμίσετε την αίθουσα του OK!Thess στα πλαίσια του DEVit week που θα γίνει τότε που σας καλούμε, την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 18:30 το απόγιομα.

Όπως ίσως ξέρετε και σίγουρα θα μάθετε στην επόμενη πρόταση, το DEVit διοργανώνει μια εβδομάδα meetups κάθε χρόνο για να προβάλλουμε τα meetup της πόλης και να δώσουμε μια ευκαιρία στο κοινό μας να γνωρίσει τους ομιλητές του συνεδρίου πριν το συνέδριο. Επίσης λογικά θα παίξει και κάνα δωρεάν εισιτήριο αλλά μην πείτε ότι σας το είπα γιατι δεν ξέρω σίγουρα και δε θέλω να μπλέξω.

Αυτή τη φορά το μιτάπ θα γίνει στο OK!Thess γιατί εκεί τα κάνουν τα μιτάπ στο DEVit week. Η παρουσίαση θα γίνει από μένα και θα έχει τίτλο “Pretend you know Python using Machine Learning”. Μετά από εμάς θα παρουσιάσει κάτι το φίλτατο Machine Learning meetup, ελπίζω να μην έχουν κάποιον παρεμφερή εξυπνακίστικο τίτλο γιατί θα είναι πολύ άβολο γι αυτούς.

Αυτά λοιπόν, σας περιμένω όλους εκεί όπως κάθε φορά και περιμένω να απογοητευτώ όπως κάθε φορά γιατί ποτέ δεν ήρθατε και οι 953 κι εγώ κλαίω (:κλαμένο_εμότζι:).

Φιδάκια!
Σταύρος