Κωδική ονομασία: Λεφτάλεφτάλεφτά

• What we’ll do
Πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια, σαν σήμερα, δεν είχα ιδέα ότι σε μερικούς μήνες θα έκανα κάτι που θα κατέληγε να είναι το μεγαλύτερο μιτάπ της χώρας κατ’όγκο. Εκείνη την ημέρα έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου, κάτι που δε μοιράστηκα ποτέ με κανένα μέχρι σήμερα: Ότι θα σας έκανα όλους πλούσιους.

Χάρη στη νέα, επαναστατική τεχνολογία των κρυπτονομισμάτων, που υπόσχεται να μας δώσει νέους και ρηξικέλευθους τρόπους να χάνουμε σχεδόν άμεσα τα λεφτά που είχαμε βάλει στην άκρη για μια ώρα ανάγκης βρε αδερφέ, επιτέλους μπορώ να κάνω την υπόσχεσή μου πραγματικότητα:

Σας παρουσιάζω όλους το θέμα του επόμενου ΠάιΘές μιτάπ: Κάτι που είναι τόσο χοτ που φοράω την πιάστρα της κουζίνας για να γράψω καν την περιγραφή: Εθίριουμ (όποιος το λέει Εθέρεουμ να έρθει να του μάθουμε τη σωστή προφορά) και λοιπά σμαρτ κόντρακτ πλάτφορμς.

Στο επόμενο μιτάπ που θα γίνει κατ ανάγκη στο ΟΚ!ΘΕΣ (ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΟΧΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ) γιατί περιμένουμε χιλιάδες άτομα που θέλουν να μάθουν ποιο είναι το επόμενο χοτ κριπτοκάρενσι να “επενδύσουν” (ο περιπτεράς μου είπε ότι είναι το Τρον, παρεμπιπτόντως, σπόιλερ αλέρτ), ο πρωτοεμφανιζόμενος Γιώργος Κωνσταντόπουλος θα μας μάθει τι είναι το Εθίριουμ (κρυπτονόμισμα), πώς δουλεύει (με δυσκολία) και πώς να γράψουμε ένα λεγόμενο έξυπνο συμβόλαιο, γιατί βαρεθήκαμε τα χαζά συμβόλαια που τα θέλαμε μόνο για το σώμα τους, είναι καιρός να νοικοκυρευτούμε κι εμείς.

Η υπερπαρουσίαση αυτή θα είναι τόσο ενδελεχής που θα πάρει δύο ώρες, κατά τις οποίες θα παρακολουθείτε ασκαρδαμυκτί αλλιώς θα χάσετε το νόημα και θα μείνετε φτωχοί. Θα πάρει δύο ώρες συνεχούς νοητικής προσπάθειας, οπότε πιείτε τα γκέιτορέιντ σας πριν έρθετε και ετοιμαστείτε για εκατομμύρια. Μετά την παρουσίαση θα ξέρετε πώς να γράψετε ένα συμβόλαιο, να το χώσετε στο δίκτυο όπου θα μείνει για πάντα να μολύνει το μπλόκτσέην, να γράψετε ένα ουάητπέιπερ για να προσελκύσετε κορόιδα (ο τεχνικός όρος είναι επενδυτές) και πώς θα κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια για Χιλή, όπου και θα περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μακριά από το άγρυπνο μάτι του νόμου.

Επειδή αυτό το θέμα είναι υπερβολικά τεράστιο για να μπορέσουμε να σας λύσουμε όλες τις απορίες εμείς, επιστρατεύσαμε το φίλτατο Μπλόκτσέην μιτάπ της Θεσσαλονίκης και θα το κάνουμε όλοι μαζί (το μιτάπ, σκάσε). Ο άρτια εκπαιδευμένος στρατός από μέλη τους θα μπορέσει να σας λύσει οποιαδήποτε απορία πάνω στο τι είναι κρυπτονομίσματα, γιατί είναι τόσο ακριβά αν και δεν έχει δει ποτέ κανένας συναλλαγή εδώ και δύο χρόνια, και γιατί είναι διαφορετικά από τη φούσκα του ΧΑΑ το 2000.

Αυτά από μένα, πιάστηκε το χέρι μου να γράφω με την πιάστρα, οπότε σας αφήνω. Παρασκευή δεκαέξι του μήνα σας περιμένουμε όλοι όλους (θα ξανακαλέσω και τον εντερπρενέρ να δείξει το ΕΣΠΑκόιν γιατί την πρώτη φορά φάγαμε άκυρο) οχτώ η ώρα στο οκέι θες.

Φιλιά!
Σταύρος

• What to bring
Ξέρω γω; Μπουφάν να μην κρυώσουν, και να τρώνε καλά, τι χαζομάρες είναι αυτό το καινούριο μιταπ.κομ…

• Important to know
Δεν έχω ιδέα. Κάτι για λεφτά φαντάζομαι;