Σχετικα με εμας

Το TechMinistry.gr είναι μια Τεχνολογική Κοινότητα από νέους ανθρώπους, λάτρεις της επιστήμης και της τεχνολογίας που συζητούν καθημερινά online, μοιράζονται τις ιδέες, τους προβληματισμούς τους και ξεκινούν συνεργασίες για διάφορα Projects. Ένα από αυτά είναι και το online περιοδικό HiTECH.

Είναι χαρά μας να γνωρίζουμε περισσότερους νέους με τις ίδιες ανησυχίες με εμάς, ανθρώπους που θέλουν να δημιουργούν, να προσφέρουν. Και γι’ αυτό με μεγάλη μας χαρά προβάλουμε στον ιστότοπο αυτό αξιόλογες ιδέες και projects, επιχειρηματικές και μη, events και συναντήσεις που γίνονται από ομάδες που ασχολούνται με την τεχνολογία και τον προγραμματισμό. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους εσάς να μάθετε πως πάντα εκεί έξω υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτό επιδιώκουμε και μέσα από την ψηφιακή μας κοινότητα, η οποία μεγαλώνει σιγά σιγά και περιμένει και τις δικές σας προτάσεις για να γίνει ακόμη καλύτερη! Μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας.

 

 

Μπορείτε να συνομιλήσετε με όλη την κοινότητα, από όπου κι εάν βρίσκεστε μέσω του Slack.

Το Slack,  ένα μοντέρνο εργαλείο άμεσης επικοινωνίας αρκετά γνωστό σε εταιρίες που τείνει να αντικαταστήσει το καθιερωμένο email στην επικοινωνία μεταξύ των μελών. Μοιάζει αρκετά με web based IRC  (για τους παλιότερους) μια που έχει “channels” συζητήσεων και ταυτόχρονα με Instant Messenger καθώς έχει και εφαρμογές για όλες τις συσκευές σχεδόν (κινητά, H/Y , tablet κτλ.)

Για να συνδεθείτε στο slack συμπληρώστε πρώτα το email σας εδώ  (http://join.techministry.gr)

Download Slack for iOS Download Slack for Android Download Slack for Windows Phone

Σημαντική διευκρίνισηTo TechMinistry είναι κοινότητα και όχι τοποθεσία, δεν ζητάει συνδρομές από εγγεγραμμένα μέλη και δεν σχετίζεται με κανέναν χώρο όπου εδρεύει συγκεκριμένη Ατομική εταιρία (Ι.Δραγούμη 39, Θεσσαλονίκη). Κανένα από τα μέλη του TechMinistry δεν έχει σχέση με την εν λόγω εταιρία.

Το όνομα-domain TechMinistry.gr καθώς και χρηματικά ποσά, δωρεές εξοπλισμού και υπηρεσιών από τον ιδιοκτήτη του domain, αλλά και πολλών άλλων μελών, είχαν διατεθεί το 2015 με σκοπό την δημιουργία της “TechMinistry – Hackerspace Κοιν.Σ.Επ” ο οποίος όπως δεν επετεύχθει.

Σχόλια τρίτων για το techministry.gr, καθώς και αναφορές σε άλλους ιστότοπους, δημοσιεύσεις σε έντυπα, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Επιφυλασσόμαστε επί παντός νόμιμου δικαιώματος για σχετικές μελλοντικές αναφορές.