Σχετικα με εμας

Το TechMinistry.gr είναι μια Τεχνολογική Κοινότητα από νέους ανθρώπους, λάτρεις της επιστήμης και της τεχνολογίας που συζητούν καθημερινά online, μοιράζονται τις ιδέες, τους προβληματισμούς τους και ξεκινούν συνεργασίες για διάφορα Projects. Ένα από αυτά είναι και το online περιοδικό HiTECH.

Είναι χαρά μας να γνωρίζουμε περισσότερους νέους με τις ίδιες ανησυχίες με εμάς, ανθρώπους που θέλουν να δημιουργούν, να προσφέρουν. Και γι’ αυτό με μεγάλη μας χαρά προβάλουμε στον ιστότοπο αυτό αξιόλογες ιδέες και projects, επιχειρηματικές και μη, events και συναντήσεις που γίνονται από ομάδες που ασχολούνται με την τεχνολογία και τον προγραμματισμό. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους εσάς να μάθετε πως πάντα εκεί έξω υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτό επιδιώκουμε και μέσα από την ψηφιακή μας κοινότητα, η οποία μεγαλώνει σιγά σιγά και περιμένει και τις δικές σας προτάσεις για να γίνει ακόμη καλύτερη! Μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας.

 

Μπορείτε να συνομιλήσετε με όλη την κοινότητα, από όπου κι εάν βρίσκεστε μέσω του Slack.

Το Slack,  ένα μοντέρνο εργαλείο άμεσης επικοινωνίας αρκετά γνωστό σε εταιρίες που τείνει να αντικαταστήσει το καθιερωμένο email στην επικοινωνία μεταξύ των μελών. Μοιάζει αρκετά με web based IRC  (για τους παλιότερους) μια που έχει “channels” συζητήσεων και ταυτόχρονα με Instant Messenger καθώς έχει και εφαρμογές για όλες τις συσκευές σχεδόν (κινητά, H/Y , tablet κτλ.)

Για να συνδεθείτε στο slack συμπληρώστε πρώτα το email σας εδώ  (http://join.techministry.gr)

Download Slack for iOS Download Slack for Android Download Slack for Windows Phone

Σχετικά με το techministry.gr:

Ξεκίνησε το 2014 σαν ένα online περιοδικό. (πλέον hitech.digital)

To 2015 δάνεισε το όνομά του στο μεγαλύτερο hackerspace στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Ολύμπου 46, 180τμ.) που έγινε ιδιαίτερα γνωστό την Arduino Day 2015.

Από το 2016, συνεχίζει ως μια online κοινότητα που στηρίζει meetups και startups και άλλες τεχνολογικές εκδηλώσεις, με page και 2 groups στο facebook με μέλη για Βόρεια Ελλάδα και Αττική αντίστοιχα, ενώ υπάρχει και workspace στο slack με κανάλια από διάφορες ομάδες και meetups.
Η κεντρική σελίδα TechMinistry.gr ενημερώνεται με τα τελευταία meetups στην Ελλάδα.

 Γνωρίστε μας βάζοντας το email σας στο join.techministry.gr για να λάβετε πρόσκληση για το techministry.slack.com workspace.