Σχετικα με εμας

Το TechMinistry.gr είναι μια Τεχνολογική Κοινότητα από νέους ανθρώπους, λάτρεις της επιστήμης και της τεχνολογίας που συζητούν καθημερινά online, μοιράζονται τις ιδέες, τους προβληματισμούς τους και ξεκινούν συνεργασίες για διάφορα Projects. Ένα από αυτά είναι και το online περιοδικό HiTECH.

Μπορείτε να συνομιλήσετε μαζί μας, από όπου κι εάν βρίσκεστε μέσω του Slack.

Για όσους δε το ξέρουν, το Slack,  ένα μοντέρνο εργαλείο άμεσης επικοινωνίας μεταξύ των μελών που μοιάζει αρκετά με web based IRC μια που έχει “channels” και ταυτόχρονα με Instant Messenger καθώς έχει και εφαρμογές για όλες τις συσκευές σχεδόν (κινητά, H/Y , tablet κτλ.)

Για να συνδεθείτε στο slack συμπληρώστε πρώτα το email σας εδώ  (http://join.techministry.gr)

Download Slack for iOS Download Slack for Android Download Slack for Windows Phone

Σημαντική διευκρίνισηTo TechMinistry είναι κοινότητα και όχι τοποθεσία, δεν ζητάει συνδρομές από εγγεγραμμένα μέλη και δεν σχετίζεται με κανέναν χώρο όπου εδρεύει συγκεκριμένη Ατομική εταιρία (Ι.Δραγούμη 39, Θεσσαλονίκη). Κανένα από τα μέλη του TechMinistry δεν έχει σχέση με την εν λόγω εταιρία.

Το όνομα-domain TechMinistry.gr καθώς και χρηματικά ποσά, δωρεές εξοπλισμού και υπηρεσιών από τον ιδιοκτήτη του domain, αλλά και πολλών άλλων μελών, είχαν διατεθεί το 2015 με σκοπό την δημιουργία της “TechMinistry – Hackerspace Κοιν.Σ.Επ” ο οποίος όπως δεν επετεύχθει.

Σχόλια τρίτων για το techministry.gr, καθώς και αναφορές σε άλλους ιστότοπους, δημοσιεύσεις σε έντυπα, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Επιφυλασσόμαστε επί παντός νόμιμου δικαιώματος για σχετικές μελλοντικές αναφορές.